TEDxGIBS- Minute to Minute Agenda

Saturday, 16th December 2023
at Auditorium, The Sovereign School, Sector -24, Rohini, Delhi

From: 9.30 AM to 4.00 PM

THEME: REDEFINING FUTURE

TEDxGIBS 2023
Minute to Minute Agenda
S.NO. TIME PARTICULARS DURATION (in minutes)
1 9:30 am – onwards Registration for the event to be closed 15 min before the start of the program
2 11:00 am – 11:30 am Inaugural Ceremony 30 min
SESSION 1
3 11:30 am – 11:45 am Ankit Uttam 15 min
4 11:45 am – 12:00 pm Prashant Narang 15 min
5 12:00 pm – 12:15pm Ginger Carlson 15 min
6 12:15 pm – 12:30 pm Oviya Singh 15 min
7 12:30 pm – 12:45 pm Karan Khanna 15 min
8 12:45 pm – 1:00 pm Anshu Arora 15 min
9 1:00 pm to 1:45 pm Session Break and Lunch 45 min
SESSION 2
10 1:45 pm – 2:00 pm Performance 15 min
11 2:00 pm – 2:15 pm Visha Khandelwal 15 min
12 2:15 pm – 2:30 pm Neeha Nagpal 15 min
13 2:30 pm – 2:45 pm Dr Chetan Solanki 15 min
14 2:45 pm – 3:00 pm Dr Pragati Singh 15 min
15 3:00 pm – 3:15 pm Dev Gadhvi 15 min
16 3:15 pm – 3:30 pm Felicitation Ceremony 15 min
17 3:30 pm – 4:00 pm High Tea and Networking 30min
 
NOTE:

All the Esteemed Speakers are requested to be seated by 10:45 AM to complete the registration process smoothly and on time.
The auditorium will be sealed by 11.00 AM.

With due respect, all the Esteemed Speakers are requested to remain seated and not to leave the auditorium before 3:30 PM,
as it is mandatory to be part of the Valedictory Session.